Piirustelua, mittausta ja maalausta

Puutöitä on tehty, jotta loppukesästä olisi edes vähän kuivaa puuta millä saunaa lämmitellä. Varaston maalaustakin on viimeistelty, mutta sen lopullinen maalaus vaatii, että minun käteni on kunnossa. Räystään alapuolisten kattotuolien maalaus on vaikeaa pelkällä vasemmalla kädellä.

Raksamiehet olivat viime viikolla muuranneet perustusharkot. Sauna näyttää nyt todella pieneltä, mutta suurenee, kun seinät nousevat pystyyn. Tosin pieneksihän se silti jää....

Tavaraa tontilla on nyt ihan hirveästi, kun mitään ei ole vielä pystytetty. Onneksi tavarat kuitenkin mahtuivat ihan järkevästi, vaikka niille ei mitään erityistä omaa paikkaa ollutkaan tehty.















Hormien asettelu on tuottanut päänvaivaa. Kiukaan ja padan liitoksia pitäisi pyrkiä pitämään mahdollisimman yksinkertaisina, ja niin päädyin kääntämään hormia 90 astetta. Yritetään näin. Lisäksi pitänee ostaa ennen muurausta yksi liitosputki malliksi jolla voimme hormin asettelua testata. Melkoinen suunnittelu ja piirtäminen on tiiliseinän ja hormin tekemisessä!

Ensi viikonloppuna onkin sitten muuraustalkoot. Tavarat tulevat tontille loppuviikosta, toivottavasti oikeat tavarat, ja perjantaina tehdään senssit valmiiksi, jotta hommat voivat lauantaina alkaa. Pikkuisen jännittää olenko piirtänyt ja laskenut kaiken oikein..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti