Timber....!

Puuta meni nurin taas viime viikonloppuna. Tällä kertaa keskityimme rantapöheikköön ja nyt näkyy järvi hienosti jo kenttäkeittiölle! Vielä jäi puita rantaan kaadettavaksi ja myös korjattavaksi. Arvioin, että jäljellä on kahden päivän kaato- ja puiden kokoamisurakka ennen kuin kaivinkonemiehellä on vapaa reitti.

Kokeilin uutta Stihlin moottorisahaa, oli kyllä hyvä. Painoa on reilu kolme kiloa, kevyimpiä mitä löytyy, mutta kyllä sekin oli raskasta muutaman tunnin päästä käytellä. tuota loppu-urakkaa hankaloittaakin juuri työn raskaus: pitäisi siirtää sekä isoja tukkipuun pätkiä että kaataa vielä lisää puita, molempia ei voi tehdä samana päivänä ja peräkkäisetkin päivät ovat olleet vähän tehottomia.

Noh, kaivinkonemies ei tiedä koska ehtii paikan päälle tilannetta arvioimaan, joten emme voi ennustaa milloin siellä pitää olla puut pois tieltä. Heinäkuun alkuun tulee kiire, mutta yritetään. Juhannusta pitäisi viettää ihan muualla ja tämä alkuviikko on alkaneesta lomasta huolimatta mennyt ihan toimistotöissä.

Ehdimme kuitenkin testailla rantsua lauantaina. Iltasella aurinko paistoi nätisti ja kahlailimme rannassa pois pahinta hikeä. Hiekkapohja on mukava, olen siitä todella tyytyväinen. Ranta on kyllä todella matala, laiturin päässä ei aikanaan varmaan kovin syvää tule olemaan.

2 kommenttia: