Loma ohi

Kesäloma on nyt ohi, elokuussa pidän vielä pienen pätkän, jotta saadaan töitä eteenpäin, mutta nyt työleiri mökin osalta on purettu.

Saimme kaikki kattovilloitukset tehtyä ja lisäksi parven lattian, ja höyrynsulkumuovit päälle. Rimoitusta aloiteltiin, joten pian voi alkaa laittamaan paneeleita sekä kattoon että parven lattiaan. Hieman tuvan korkeus (yli neljä metriä) arveluttaa paneeleiden suhteen, jo villoitusta tehtiin aika jännillä telineillä. Tukiköysu oli luonnollisesti irroitettava, kun muovi laitettiin A-puuhun kiinni ja nyt tuolla parrulla pitäisi hillua tuvan keskellä ilman tukea. Ei väsyneenä ainakaan.

Sähkäri on tulossa ensi viikolla, ja sitten voimme alkaa lattioita peittämään. Jos sää sallii, lienee fiksua aloitella myös ulkokaton tekoa, alushuopa ei koko talvea kestä.

Hienoa, että hommat saatiin tähän pisteeseen. On realistista, että "leiri" saadaan siirrettyä sisätiloihin elokuussa, katon kanssa voi kiire tulla koska se on niin iso ja jyrkkä. Eniten huolestuttaa tulevista hommista mökkikaivon viemäröintiputki, se on vieläkin kaivamatta lopullisesti (eikä sitä vielä ole hankittukaan) ja epäilyttää josko sen saakaan kovin helposti maahan. Olisi pitänyt tehdä aiemmin :(.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti