Paperisota vaihe 2

Vihdoin saimme varastorakennuksen toimenpideilmoituksen paperisodan postiin. Kummallisen iso homma pelkän rielun 10 neliön varaston rakentamisesta, joka kaikenlisäksi ei siis vaadi edes rakennuslupaa vaan toimenpideilmoituksen. Piirustusten tekemisessä, vaikka teinkin vain asemapiirroksen, oli melkoinen homma.

Viime viikonloppuna meni puuta taas runsaasti nurin. Nyt on ehkä puolet kaikista tukkikokoisista puista kaadettu, ja kaikki välittömästi varaston tai tien tiellä olevat. Vain kolme puuta jäi korjaamatta, kun sunnuntaina voimien uupuessa emme enää niitä jaksaneet raahata. Puuta tulee tontilta mielettömästi. Pari mäntyäkin kaatuu ja niistä jo suunnittelimme paitsi pöllejä puiden pilkkomista varten, mutta myös simppeliä pöytäryhmää rantaan tai aluksi grillin lähelle.

Tiilistä kasattu tulisija, jonka päällä on suorakulmion muotoinen rautalevy, on osoittautunut oivalliseksi kenttäkeittiöksi. Kahvit saadaan hetkessä ja viimeksi keitettiin myös perunoita ja paistettiin makkaraa talkooväelle.

Sunnuntai-iltana kroppa oli kyllä vähän kipiä. Kädet tahtovat puutua vieläkin, mutta muuten eilen oli jo ihan ok olo. Eilen illalla kävin rangelle lätkimässä golf-palloja sorsien niskaan, pientä jäykkyyttä tuntui selässä, mutta toipuminen on tapahtunut paljon odotettua nopeampaa.

Oma moottorisaha on vielä ostamatta...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti