Hellettä riittää

Kuluneena viikkona tuli postissa iloinen yllätys, tai ei se mikään yllätys ollut, mutta odotettu viesti: toimenpidelupa on myönnetty eli varastoa saa pukata pystyyn. Se onkin hyvä koska varasto on jo tilattu ja toimitetaankin piakkoin.

Perjantaina huhkimme tontilla hellelämmössä. Kaivinkonesetä kävi ja katsastimme tulevaa työmaata, soramonttu läheltäkin oli löytynyt joten järkevissä hinnoissa pysytään. Heinäkuun puolen välin jälkeen alkaa kone heilua, joten meillä on parisen viikkoa aikaa kaataa loput tiellä olevat puut ja korjata ne pois alta.

Puista... miten onkin, että joka kerta huomaan lisää puita jotka on kaadettava projektin alta. Ihan vain varmuuden vuoksi. Puunkaatajaa mahtaa harmittaa... no oikeasti tontilla on edelleen parin kolmen päivän puusavotta ennen kuin kaivonkone mahtuu sinne. Saimme eilen perjantaina siirrettyä muutaman tukkikokoisen puun pois tieltä (valmiiksi kaadetun), kaadettua muutamia pienempiä ja siivottua kaistaleen rantaa. Alkaa vaikuttaa siltä, että kunhan mökki on pystyssä, hommaan halonpilkkomiskoneen. Tukkikasaa katsellessa tulee semmoinen tunne, ettei niitä ole tarkoitettu ihmisvoimin pilkottaviksi...

Niin ja uimaranta tuli testattua perusteellisesti. Ranta on matala pitkään, laiturin kanssa tulee kyllä säätöä. Hyvänä puolena toki se hiekkapohja ja matalan veden lämpöisyys.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti