Kaupat tehty ja raivausta aloiteltu


Tiistaina teimme kaupat tontista ja tietysti heti ensimmäisen tilaisuuden tullen suuntasimme tontille kartoittamaan mittakaavaa ja miettimään raivausta. Näät on mun maat, tuumii Jasu rantakivellä.

Tontilla piisaa puita. Niitä on enemmän kuin ajattelinkaan, ainakin 20-30 isoa puuta on kaadettava. Puita kaadetaan joko siksi, että ne tulevat olemaan rakennelmien tiellä tai siksi, että emme halua hyttysiä houkuttelevia kuusia pihapiiriin. Männyt ja koivut voivat jäädä, paitsi tietysti jos ovat tiellä. Ranta on raivattava lähes kokonaan.


Oheisessa kuvassa tienreuna on siellä missä pari ihmistä seisovat, kuvassa keskellä näkyvä musta otus on Jasu, joka juoksee tapansa mukaisesti ihmisten väliä. Edelleen yllätyin tontin koosta, reilut 6 tuhatta neliötä on mukavan kokoinen alue.

Mutta työtä riittää. Merkkailimme rajalinjoja ja pohdimme tontille aikanaan tulevien rakennusten paikkoja. Kun piirsin kotona mittailujamme puhtaaksi tuli mieleeni vielä uusia ideoita, joita pitää taas paikan päällä testata. Tässä on pitkä tie edessä....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti