Tupaa kuntoon

Edellinen viikonloppu tuli vietettyä mökillä, mutta teksti jäi kiireiden vuoksi päivittämättä tänne. Teimme tuvan katon paneloinnin loppuun ja parven lattian. Lisäksi S vahasi vielä lisää kattopaneelia, saimme nostettua ne ikkunasta saunan puolelle jemmaan. Iltapuhteiksi lauantaina ja sunnuntai-iltapäivällä korjasimme lautapinot kuntoon, teimme korkeamman pinon paremmalle puutavaralle ja uuden pinon myös kyllästetylle puulle. Pinot olivat kastuneet rankkasateissa osittain, niiden peitteissä oli ollut reikiä, ja osassa lautatavaraa oli jo kosteusvauriota. Ei mitään vakavaa, lattialautaakin näyttää olevan niin reilusti ettei tummuneita kohtia tarvitse käyttää.

Eniten työtä tuotti lampun paikkojen ja sähkörasioiden reikien kovertaminen kattopaneeleihin. Ostamamme pyöröterä ei toiminut alkuunkaan, joko akkuporakoneen teho ei riitä tai terä on aivan liian karkea. Mene ja tiedä, minun laittaessani lauantaina paneeleita S teki reikiä sähkölaitteistolle. Käsipelillä tuli kyllä siistiä jälkeä, mutta oli se melko vaivalloistakin.

Tuvan lattian vasoja emme laittaneet vielä paikoilleen, vaikka mittailinkin niiden paikat valmiiksi. Ei viitsitty enää sunnuntaina sitä aloittaa, nostimme kyllä villat sisälle jotta pysyvät varmasti kuivana. Pian päästään siis sisätiloihin. Saunan osalta tekemislistalla on vaan edelleen se tasoitus yms.

Laitan kuvat tänne kunhan saan ne kamerasta koneelle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti