Vesikatto

Viikonloppuna ahersimme vain sunnuntaina, mutta saimme katon valmiiksi. Nyt on siis vedenpitävä katto pään päällä. Saimme myös tehtyä isomman varastopuolikkaan lattian ja väliseinän. Ovi ja ikkunakin asennettiin, joten toiselle puolelle voi varastoida tavaraa. Lukko vielä puuttuu.

Saimme puuttuvan toimituksen kattohuopia, niitä jäi nyt hieman ylikin, koska asensimme niitä säästäväisesti (eli kierron palat tehtiin leikkaamalla samaa palaa kunnes se ei enää käynyt). Lattian asennusta suunniteltaessa kävimme koko palikkapinon läpi eikä lattialautoja löytynyt. Niiden piti olla valmiina 280cm:n mitassa, mutta semmoisia ja ohjeistetulla numerolla varustettuja ei löytynyt. Ehdimme jo soittamaan toimittajallekin, joka vahvisti tilauspapereista, että varaston lattia on kyllästetystä laudasta. No sen olisi voinut kirjoittaa ohjeisiin, kyllästetyt varastonlattia laudat olivat terassiaineiden alla. Koska varaston lattiasta mainittiin samassa yhteydessä kuin muistakin, ja muut olivat tavallista puutavaraa, emme tajunneet kyllästettyjä edes katsoa.

Lopputuloksena kuitenkin varasto on melkein puoliksi valmis, ja homma on alkanut jo helpottaa. Syksyksi päästään kuin päästäänkin suojaan sateelta ja tavarat sisään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti