Luvat plakkarissa ja sähköt melkein jo kiinni

Rakennuslupa tuli vihdoin viime viikolla ja rakennusurakoitsijan kanssa katseltiin paikkojakin. Rakennuslupa oli melko kallis etten sanoisi, kokonaishinta oli lähelle 500 euroa. Mukana paikanmerkitseminen, työnjohtajan hyväksyntä ja sallitun terassin koon ylittäminen, mutta silti... Mittamiehet tulevat ensi perjantaina, joten ensi viikolla voi homma alkaa. Saunamökki on niin pieni projekti ettei aloituskokousta kuulemma tarvita, sopii minulle. Mitä nopeammin saadaan homma nyt käyntiin, sen parempi.

Sähköurakoitsijalta tuli aamuseitsemältä puhelu, olivat ajamassa kohti Havunsaloa. No mikäs siinä, annoin ajo-ohjeet ja miehet kävivät keskuksen kytkemässä. Emme vain ehtineet maalata varaston seinää mihin se keskus tuli, mutta onhan siinä kyllä puunsuoja alla. Emmekä tietysti myöskään muutenkaan päässeet sen sijaintiin vaikuttamaan, sen verran nopealla varoituksella tuo keikka tuli. Kuulemma maadoituskupari pitää vielä kaivaa hiekkaan ja sitten Vattenfallilta voidaan kytkentä tilata.

Homma siis etenee. Ensimmäinen seinä varastosta on jo malaattu, laitan kuvan kunhan ehdin. Jos sää sallii, perjantaina maalaus jatkuu ja puuprojekti myös. Nyt pystymme pian jo aikatauluttamaan tekemisiä ja tilaamaan tavaroita, kun perustusten teko vihdoin alkaa.

EDIT:
Ohessa ilta-auringossa otettu kuva varastosta, takaseinä maalattu kertaalleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti